Det er ikke billigt at tage på ferie. På den anden side er det dog heller ikke værd at spare på valg af resort. Det rette resort kan nemlig gøre hele forskellen på en familieferie. Er det ikke et hotel eller et resort, der er noget for dine børn, så kan det nemt vise sig at blive en lang ferie – og det vil du naturligvis gerne undgå.

Heldigvis findes der mange resorts verden over, der har specifikt fokus på børnefamilier. Du har derfor et væld af gode muligheder for at finde et passende resort, der ligeledes befinder sig ved en destination, du eller I anser som værende ideel. Brug gerne lidt ekstra tid på at finde det helt rette resort for jeres familie.

Børnene bør være førsteprioritet, når I vælger resort

På trods af, at I som forældre sikkert også har nogle ønsker, så bør I altid lade børnene være førsteprioritet, når I skal vælge et resort. Én af de mest populære løsninger blandt danske familier er Disneyland. Det er ikke en billig løsning, men der kan dog stilles en garanti ved, at det vil give dine børn minder, de husker for livet.

Samtidig er du også sikret, at der altid er aktiviteter for børnene. På trods af, at du er sikker på, at dine børn er nogle rigtige vandhunde, så kan det sagtens blive både kedeligt og trivielt, hvis de blot skal lege rundt i en børnepool hele ugen. Det er derfor, du skal vælge et godt resort, der byder på et stort antal muligheder.

Der er også aktiviteter for voksne

Ovenstående betyder dog ikke, at sådanne hoteller og resorts ikke byder på noget for forældre. Der findes bl.a. klubber og aktiviteter, som varetages af de guides, der er ansat på resortet. Booker du ferien via ét af de mange danske rejsebureauer, kan du endda finde resorts, hvor det er danske guides, der står for det.

I denne tid, kan I få lov til at slappe af, nyde hinandens selskab, og måske få en kold drink i poolbaren. Uanset hvordan I foretrækker at slappe af, så giver dette jer mulighed for at få en times tid for jer selv. Samtidig kan du være sikker på, at det er noget dine børn vil elske, da det nærmest er som at komme i børnehave på ferien.

Og hvad nu hvis, jeg ikke har råd til en sådan ferie?

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er det ikke billigt at tage på en sådan ferie. Derfor er der også mange, der mener, at de ikke har råd. Er du én af dem, så bør det gøres klart, at der faktisk findes en række alternative løsninger i denne sammenhæng:

  • Afbetaling: Der findes flere rejsebureauer, der tilbyder en afbetalingsordning, når du bestiller din ferie. Det tilbydes typisk i samarbejde med et låne- eller finansieringsselskab.
  • Lån: Du kan sagtens låne penge til en sådan ferie på nettet. Du kan endda finde lån på trods af RKI, der gør det muligt at forkæle børnene med en sand drømmeferie.
Kategorier: Generelt