Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Tast selv

Tip os om et godt ferieområde
Der ligger uendelig mange ferieområder i verden, og vi skal have fundet de steder, der er allermest børnevenlige. Kender du sådan et sted, så tip os om det, så andre kan få glæde af det.
Tip os om et sjovt udflugtsmål
Ofte er det svært at finde de bedste udflugtsmål i nærheden, når man først er kommet afsted på ferie. Ikke alle steder er ligeså gode til at have brochurer som her i Danmark. Derfor kan det være en rigtig god ide at undersøge området hjemmefra. Og her kommer du ind i billedet. Har du fundet et rigtig godt udflugtsmål, som f.eks. også kan være et skønt naturområde eller en spændende by, så tip os om stedet.
Tip os om børnevenlig overnatning
Vi kan naturligvis ikke have samtlige hoteller, feriecentre, bondegårde mm. med på Sjovforbørnpåferie.dk, men har du haft en god oplevelse som børnefamilie på et feriested, så tip os endelig, så vi kan få stedet med.
Skriv en ferieberetning
Har du haft en ferieoplevelse, som andre kunne have glæde af at læse? Så skriv en ferieberetning og læg eventuelt nogle gode billeder ved. Du skal dog være medlem for at kunne skrive en ferieberetning. Du kan gratis blive medlem ved at trykke her
Foreslå et godt link
Her på Sjovforbørnpåferie.dk lister vi kun links med ferieindhold, så har du et tip om en god online børnetøjsbutik, så skal du foreslå linket på www.sjovforborn.dk. Men har du et link til en god ferieguide eller andet ferierelateret, så er det her, det skal ligge.

Dine tips !

Sjov For Børn På Ferie er helt afhængig af dig og dine gode råd og erfaringer.

Andre børnefamilier leder efter sjove oplevelser og ferier med deres børn, og du kan hjælpe ved at tippe os om et godt sted at holde ferie, et sjovt udflugtsmål eller et godt feriecenter eller en god campingplads.

Har du haft en rigtig god ferie, kan andre også få glæde af at læse din ferieberetning.

Har du andre tips, som ikke passer ind her til højre, så send os endelig en email.