Hals Camping

På det sted hvor Limfjorden går over i Kattegat ligger Hals, en livlig havneby. Hals Camping ligger i gåafstand fra byen, alligevel kan man kun mærke lidt til det på selve campingpladsen, atmosfæren udmærker sig ved ro og venlighed.

Campingpladsen er en 3-stjernet campingplads og råder over rummelige pladser, oftest omgivet af hække og træer hvorved det er et hyggeligt sted til at tilbringe en dejlig ferie. Med 150 pladser er campingpladsen stor nok til, altid at have plads til den der tilfældigvis kommer forbi, men ikke for stor til at miste sin hygge. På campingpladsen tales der både dansk, engelsk, hollandsk og tysk.

Hals er en hyggelig by med stemningsfulde restauranter og fine butikker og hvor der om sommeren organiseres mange aktiviteter for folk i alle aldre. Området har et meget varieret landskab med strand, skov og flotte udsigtssteder hvor det ikke er en undtagelse at møde hjorte og ræve.

Selvfølgeligt er der også tænkt på de yngste campinggæster. Der er to legepladser og en hoppepude. Om sommeren kan der laves snobrød ved lejrbålet. Når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen sniger sig over 20 grader, er der kun 10 minutters gang fra campingpladsen til Danmarks bedste og mest børnevenlig strand. Her er der mulighed for timevis af underholdning for alle alder


Udgivet

i

,

af

Tags: