Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Skallerup Seaside Resort


Skallerup Seaside Resort breder sig langs den dejlige strand Skallerup. Her ligger feriehusene som små individuelle sommerhuse spredt rundt i landskabet. Selve centeret byder på mange aktiviteter for store og små, men derudover er der i området rigtig mange attraktioner at besøge. Hjørring er en hyggelig handelsby, og ellers er der ikke langt til Fårup Sommerland.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Bowling, Wellness, Ridning, Badminton, Massage, Restaurant, Supermarked, Strand indenfor 500 meter, Dyregård, minigolf, elektriske biler, museum og Green-Fee aftaler med forskellige golfklubber.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Skallerup Seaside Resort   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 99248400 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nordre Klitvej, 9800 Hjørring   Anmeld Skallerup Seaside Resort   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Skallerup Seaside Resort. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Skallerup Seaside Resort. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
06-04-2009 God ferie Skrevet af Heidi Hansen
Vi havde 5 dejlige dage i et veludstyret hus. Skønne omgivelser og nemt at finde rundt. Et godt personale og alle følte sig velkomne, også børnene.
Eneste minus var, at vores mellemste måtte slukke for sine høreapparater inde i legelandet, da det rungede i det højloftede lokale.
10-03-2009 museumshus Skrevet af Fritz Holmgrun hus 409
Den 7Marts 2009 rigtig god forklaring af huset brug fra begyndelsen,tak for det.Legeland helt i top Rigtige god Natur omkring Feriecenteret
10-03-2009 badeland for handicappede? Skrevet af Dorte S. Hansen
Forrige år tilbragte vi en uges sommerferie i et luksushus i feriecenteret. Vi har en handicappet dreng som på daværende tidspunkt var 4 år gammel. Feriecentret er nemt at færdes på i en kørestol, men det er værre med badelandet og omklædningsrummet. Vores søn kunne vi på daværende tidspunkt løfte ind under bruseren og løfte ham ind i bassinnet. Men der er ikke mange hjælpemidler til disse formål.Som handicappet i kørestol er der jo ikke så mange af de ellers dejlige faciliteter man kan gøre brug af. Men badelandet er også for handicappede et hit , men der mangler nogle hjælpemidler.
08-10-2008 sløn ferie Skrevet af katholm
vi har lige været afsted med barnebarn super dejligt sted for både barnebarn 4 år og os to gamle 53 og 59 år super badeland og dejligt legeland hvor ungerne kan få brugt noget krudt så rigtig SKØNT giver 5 stjerner
23-07-2008 dejligt sted !! Skrevet af rikke2670
Vi havde 5 rigtige skønne dage i skallerup klit her i sommeren - det er bare et dejligt sted , med aktiveterter for alle i familien.
01-07-2008 Skallerup Klit Skrevet af anonym
Vi (mor, datter på 4 og mormor)var i Skallerup Klit i marts 08 for først gang og bestemt ikke sidste!
Det var en super god oplevelse som min datter har talt meget om siden. Aktiviteter for alle aldre lige fra bevægelse/fysisk udfoldelse til det kreative hjørne, hvor man stille og roligt kan fordybe sig med andre på egen alder eller med en voksen. Vejret er lige meget her da centret rummer mange aktiviteter både inde som ude, og igen for alle aldre.
Da man bor i sommerhuse, som er ok udstyret, giver det mulighed for, at man selv kan lave mad eller gå de 5 minutter til centret og spise på en af spisestederne. Centret har et godt udstyret supermarkedet, hvor priserne ligner dem hjemmefra. Og voksne, glem ikke at forkæle dig selv med oplevelsen i wellnescentret Romelus!
30-03-2008 Dejlig påskeferie!! Skrevet af jbp
Vi tog på påskeferie i Skallerup i 4 dage - fra Palmesøndag til Skærtorsdag. Feriens længde var på forhånd styret af prisen, men disse 4 dage var perfekte til at opleve det hele og også slappe af!! Badelandet var perfekt til vores 2 krudt-ugler på 3 og 5 år....
31-07-2007 FEDDDDDDDDDDT Skrevet af Rocky
så fedddt
08-04-2007 BRA! Skrevet af anonym
Vi syntes det var meget flott på skallerupklit. Topp hytter, og vi likte spesielt godt volleyballbanen. Vi koste oss meget bra! Håper vi kommer igjen. Badeland glemmer vi aldri, også softis med GUFF:D Vi har gode minner-!


Skriv en anmeldelse af Skallerup Seaside Resort

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Skallerup Seaside Resort:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skallerup Seaside Resort en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skallerup Seaside Resort. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skallerup Seaside Resort egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skallerup Seaside Resort før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.