Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Landal SeaWest Nymindegab


Feriecenter fra 2006, der ligger midt i Vestjyllands skønne natur – tæt på plantage, naturreservat, fjord og ikke mindst de skønne strande, som strækker sig kilometervis langs det friske Vesterhav. Fra feriecenteret kan du let nå både Legoland og Givskud Zoo og de mange andre oplevelser for børn.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Fittness, Wellness, Massage, Minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Landal SeaWest Nymindegab   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 76523000 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vesterhavsvej 81, 6830 Nr. Nebel


   Anmeld Landal SeaWest Nymindegab   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Landal SeaWest Nymindegab. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Landal SeaWest Nymindegab. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
12-06-2012 Boligerne er noget skidt Skrevet af Jane
Typisk når man er småbørnsfamilie, søger man ofte den billige bo-form. I SeaWest skal man virkelig overveje, om man vil det, da de "billige" huse er i 2 plan UDEN mulighed for at sikre trappen.
Vi var der sidste år (2011) og synes, selve stedet og badelandet var supergodt. Men vi slappede overhovedet ikke af, når vi var "hjemme", fordi vi hele tiden skulle holde øje med og passe på trappen.
Dårlig indretning med køkken i sturen og værelser + stue på 1. sal. Godt nok spisebord i køkkenet, men absolut ikke til de små børn.

Men vi kommer tilbage! - Når ungerne er lidt større :-)
04-03-2012 Fantatisk Skrevet af Freyasmor
Vi havde en fantatisk forlænget weekend sidste år. Huset var lys og venligt og det var pænt og velholdt.

Vi var en familie på 6 afsted, og vi hyggede os gevaldigt. Badeladet, var vi i min. 3 gange om dagen og vi benyttede både legeland og minigolf med stor fornøjelse.
Det er kort til den super lækre Henne Strand, hvor der er en lille butiks gade , med lækre og sjove forretninger D

Vi havde helt i gennem en fantatisk tur, kan klart anbefales D
24-10-2011 Lille badeland Skrevet af ingerstaahl
Mine 3 børn og jeg besøgte SeaWest her i efterårsferien - og det var en begrænset succes hvad angår badelandet. De øvrige faciliteter var for så vidt ok uden at være prangende. Men først badelandet. For det første er det meget vanskeligt at komme ind til badelandet. Først skal skoene af og stilles på hylder i et mindre rum, hvor der fx. ikke er stole - men dog 1 sofa med plads til 3. Dette er dog langt fra nok og betyder at der hurtigt opstår kø ind til omklædningsrummene. Når man kommer herind er der et begrænset antal omklædningsrum, som både ind- og udgående skal kæmpe om. Derefter er det videre til brusefaciliteterne, som også er knappe - og til sidst går turen ind til svømmehallen som består af et større bølgebassin og et bassin med 1,5 meter. I dette bassin kan man også svømme i en modstrømskanal , der er inde i en grotte. Da det var noget småt med pladsen følte vi os af og til som sild i en tønde i bølgebassinet. Mine døtre på 12 og 14 var ikke synderlig begejstrede, mens min søn på 6 syntes at rutchebanerne var gode. Udover badeland prøvede vi også bowling og minigolf. Og dette var ok - og maden på pizzariet var også god. Legelandet var for larmende for mine døtre, mens min søn på 6 var glad for det.
10-01-2010 Ok sted Skrevet af Familie Thomsen
Huset var fint rimeligt nyt og rent og pænt. Badelandet er ok for mindre børn men utrolig dårlige omklædningsfaciliteter.
Det er IKKE særlig handicapvenlige baderum. Omklædning ligger i kælder hvor man skal gennem en meget smal karusel-svingdør. Det er nærmest umuligt både at komme igennem med et lille barn og en taske til badetøj. Kørestol er udelukket i den omklædning.
21-08-2009 kan anbefales Skrevet af anonym
Vi var afsted 1 uge med to voksne og to børn på 10 år. Vi havde en rigtig dejlig ferie, badelandet er rigtigt godt. Der er mange muligheder for at udfolde sig, feks legeland, tennisbaner , bowling, osv. flere gode spisesteder på stedet. Husene er fint inrettet, og der er pænt og rent i hele feriecenteret.
28-05-2009 rigtig lækkert sted Skrevet af claus
Har været der flere gange,og hver gang har været super.kan klart anbefale at tage et smut til vesterhavet.steder et perfekt til mindre børn.men er os fint til større børn
14-11-2008 Fedt feriecenter Skrevet af anonym
Seawest er helt klart et fedt feriecenter, som kan anbefales. Specielt deres legeland og badeland er super godt. Husene er også rigtig lækre.
21-04-2008 Super sted Skrevet af fam Eriksen
Vi var på forlænget weekend i forbindelse med mine svigerforældres guldbryllup - (4 børn i alderen 3 - 11 år, 7 voksne - 90 år)
Alle havde en fantastisk weekend. Mange udflugtsmuligheder derfra.

Få bemærkninger til stedet:

* Ønskede seperat bad for dame/herre
* ville hellere have betalt 50,00 kr mere pr. hus for opholdet,så både legeland/hoppeland og badeland var i samme armbånd.
*


KAN KLART ANBEFALES
14-07-2007 Seawest Skrevet af anonym
Her er nyt og lækkert, men har man børn med er Lalandia nummer 1.


Skriv en anmeldelse af Landal SeaWest Nymindegab

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Landal SeaWest Nymindegab:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landal SeaWest Nymindegab en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landal SeaWest Nymindegab. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landal SeaWest Nymindegab egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landal SeaWest Nymindegab før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.