Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Lalandia i Rødby


En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia. Nyd en bid af paradis i det tropiske klima i Aquadome, få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. I kan bl.a. glæde jer til at opleve den Tornadoen, hvor turen foregår i store gummibåde. Tornadoen er ikke mindre end Skandinaviens største overdækkede vandrutsjebane!

Efter en dejlig dag i Aquadome kan I gå på opdagelse i de hyggelige arkader. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af aktiviteter såsom Monky Tonky Land, minigolf, skibakke, skøjtebane, bowlingbaner og sportshal.

Der er også gode muligheder for at være aktiv under åben himmel. Udendørs findes bl.a. minigolf, multibane, boldbaner og gedefold – og så ligger stranden 200 meter fra Lalandia i Rødby.

Book et ophold og slip familiehyggen løs i et af de hyggelige feriehuse. Vi har feriehuse fra 3 til 8 personer, som alle har egen terrasse. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Aquadome og slutrengøring.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Lalandia i Rødby   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54610505 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lalandia Centret 1, 4970 Rødby   Anmeld Lalandia i Rødby   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Lalandia i Rødby. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Lalandia i Rødby. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
10-01-2014 Av, uden hjælp at hente Skrevet af Hip
Har lige været en tur der nede mellem jul og nytår.
Jeg faldt i omklædningsrummet, grundet de dårlige omklædningsmuligheder, hvor mænd og kvinder skrifter tøj i små båse.
Vi ska skifte tøj og tage badetøj på i båsene for så at gå i baderummet og tage badetøjet af igen.
Ligeledes efter at man har været i badelandet og har vasket sig, ska man tage sit klorholdige badetøj på igen ell tage et håndklæde om sig, så man render halv nøgen rundt, kvinder/mænd og børn.
Dette er ikke i orden.
Og mulighederne for at lave det om er der og det er nemt.
Da der er 2 omgange baderum til henholdsvis mænd og kvinder.
Ud over at jeg så faldt, så var der ingen hjælp at hente. Jeg kunne ikke gå efter faldet og kunne ikke komme ned i min hytte. Men der var ingen der hentede hjælp og ingen der ringede efter hjælp.
Så jeg måtte alene med 2 unger, få dem til at hente tøj, gi mig det på og så ellers humpe ned i hytten. Vel og mærket efter, jeg havde fået krampen til at stoppe.
Min søn var oppe i informationen for at be om hjælp, men de kunne ikke hjælpe med noget overhoved..
Jeg sætter ikke mine ben der igen.

Og som mange andre skriver, en ren penge maskine.
Og mad der ikke er værd at spise.

Dog syntes jeg hytterne er hyggelige, men gamle og slidte..

Rengøringen i selve centret burde være meget bedre. Der er ulækkert.

Så tager jeg ti gange hellere en tur til Billund..
05-03-2010 Blandet førnøjelse Skrevet af Falckredderen
'Sidder i skrivende stund i en af Lalandias feriehytter. Udenfor højsæsonen. Aktiviteterne er nogenlunde, nogle mere slidte og beskidte end andre. Kravle rør i Monky Tonky land er i samme ulækre forfatning som hos diverse Mc Donalds. Størrelsen og leje faciliteterne på selve Monky Tonky land er ca halvdelen af Capella Legeland i Fields, København - som er ren luksus i forhold til Monky Tonky. Der er generelt beskidt og slidt. Ingen for for lækkerier i form af hygge, kælen for detaljer. Kun rå legeting i sparsom DDR belysning :O) Shows for børnene er i orden, og i børnehøjde. Synd at de straks efter spolerer det med at alle forældrerne føler sig forpligtiget til at købe et ballondyr til 20-2 5 kr.... for ja 1-2 balloner...? Det er stilen hernede; børnenes glæde er lokkemaden, meget usmageligt - for hvem vil ikke se de små være glade.... Eftergivende eller ej - har man et guldkort, som de lokker med ved køb af feriehytte i bestemte perioder/rabat/tilbud - så er den hellige gral ved ..... NEJ. Dette guld kort kan benyttes til NOGLE faciliteter, eksempelvis HIGH JUMP, denne dækkes ikke og er selvfølgelig et af højde punkterne for børn; 40 Kroner pr. barn i.... 5 minutter... Så hav den store pung klar..... De små elektriske legeautomater koster ligeledes 10 og opefter, tror vi så en enkelt til 5 kroner. Stilen er som nævnt, at få så mange penge ud af folk som muligt - kan godt være at PSE (Don Ø) har haft krise, men de prøver klart at dække ind hernede. Et andet faktum er feriehytterne, har betaler man for forbrug. 2,50 for hver brugt KwH. På tredje dagen er nu brugt 100 KwH, på alm. forbrug. Selvfølgelig kører småting som router, facadebelysing mm. stadig på brugerens regning, nej disse er ikke mulige at slukke :O) - småpenge? Ja. Men princippet i det? Det er så til diskussion. Syntes at det er meget gennemtænkt, det hele til Lalandias fordel. Ved jo godt det ER en forretning, så sæt dog prisen herefter! Så ved man hvad man skal forholde sig til! Ingen skjulte gebyrer??? Her er der MANGE. Er man ligeglad er det jo fint. Men man føler sig taget lidt ved næsen. Udover nævnte er der rigtig rigtig mange mennesker i badelandet - selv udenfor sæsonen. Hav god tid og tålmod. Restauranterne er præget af ret dårlig mad, INGEN kælen for ganen.... Det er cafeteria mad, fra den billigste jakabov på pizzaerne til NOGENLUNDE senefrit kød som oksemørbrad! Det er ikke ok. Vi har prøvet stederne og nej ikke det værd. Samtidig kører de pt. med underbemanding, så ½-1 time på forretten....! Og husk at RESERVERE bord. God ferie :O)
28-07-2009 Skrevet af nygaard
Vi boede i 8-personers hus, 4 voksne og 4 børn i alderen 0-4 år. Der var begrænset gulvplads til at opsætte ekstra weekend-seng (2 børn på ½ år). Der var køjeseng til børnene, men der var ingen sider på den underste køje, så vor datter trillede ud af sengen.
Huset virkede gammelt og slidt, men fungerede i øvrigt fint. Centret var alletiders til alle over 3 år. Det var ikke muligt at tage barnevogn med til bordet ved restauranten, heller ikke selvom man reserverede bord og bad om et udenfor.
Det nye center i Billund derimod er SUPER og husene meget større. Her har man lært af erfaringerne fra Rødby.
30-06-2009 Good Skrevet af anonym
der er så¨mange sexede meneskeer
19-05-2009 Klamt Skrevet af anonym
Jeg synes Lalandia er det KLAMMESTE sted jeg nogensinde har været. En ting er sikkert , jeg sætter ALDRIG mine ben der igen ,NEVER EVER
13-04-2009 Pengemaskine Skrevet af anonym
Har været en tur i Lalandia i marts. Børnene synes det var mægtigt - men de er heldigvis heller ikke så beviste som vi andre.
Der var lang kø til badeland, hvilket betød at vi kun kom derind 1 gang på fire dage. Omklædnings- og baderum var rent kaos, der blev lukket alt for mange mennesker ind. Monky Tonky land var også rent kaos de to af dagene.
Maden i restauranterne er dyr - og ikke værd at spise!
Så en STOR pengepung og en god portion tålmodighed er en god ting at medbringe.
Fremover går turen til Skallerup Klit - hellere køre et par timer mere og så få en god oplevelse.
25-01-2009 dårligt dårligt Skrevet af anonym
Vi er lige kommet hjem efter 3 dage i lalandia, og nej hvor er vi skuffet, da vi ankom skulle vi lige over og handle vi købte 9 forskellige ting og 4 af dem opdagede vi så da vi kom ned i huset var for gamle en af dem for enda så gammel at den skulle holde sig til den 29/12-08 og i dag skriver vi den 25/1-09, da vi skulle skulle i seng fredag aften var der så meget larm oppe fra badelandet høj musik da vi spurgte dagen efter om det ikke var lidt sent at larme fik vi bare afvide at der havde været privatfest, men hvad med os der har betalt i dyre domme for at overnatte dernede, da vi skulle i vandland var der så overfyldt at det dårligt var til at komme til, det fandt vi ud var fordi de lukker alle ind også dem der ikke bor i feriebyen, vi tager ALDRIG dertil igen.
04-08-2008 super børne venligt!!! Skrevet af hald
hej vi har været i lalandia 5 gange og syntes rigtig godt om stedet, da det er et slaraffenland for børn og barnligesjæle og et perfekt sted at slappe af for de voksne sammen med deres børn.

det nye udendørs vandland er super dejligt og med en supersjov ny rusjebane for store og små, det eneste lalandia mangler er nogle vipper for at have alt hvad et vandland skal ha.

resturanterne er også en god oplevelse og standarten er høj på trods af det store antal menesker der skal bespises i dem, vi holder meget af byffen på resturant mammas den er god og varieret og har både is & kagebord til dessert og et stort plus spiser børn gratis med her så prisen er rimelig, ros til denne resturant. det eneste lalandia mangler er et sted hvor man om dagen kan købe smørrebrød til frokost det ville værer et hit.

vi glæder os til de har bygget biograffen færdig så har man også muglighed for at sende børnene i biografen en super god ide.

vi har kun godt at sige om lalandia og kommmer der mange gange endnu, og tager man der ned udenfor højsasong er det ikke så dyrt at holde ferie der. kun ++++++ herfra
30-04-2008 Skuffet Skrevet af Catiedk
Vi er lige kommet hjem fra en 3 dages mini-ferie til Lalandia, og efter at have hørt ufattelig meget om stedet.. Ja så må jeg sige at jeg er lidt skuffet.. Jo vores to piger på 4 og 7 år havde nogle kanon dage, men de ser jo heller ikke på det med samme øjne :)

Hytterne.. som flere har nævnt, så forstår jeg virkelig ikke hvordan de kan være så ringe i forhold til den høje pris man betaler.. Rengøringen var ikke ligefrem den bedste, skraldespanden var ikke tømt, lå støv og snavs i de fleste kanter.. Ulækre pletter på madresserne m.m. Ikke nok med det, så må jeg sige at det er de værste senge jeg nogensinde har sovet i, kunne mærke samtlige fjedre og brædder gennem dem og har stadig ondt i ryggen.

Så er der priserne.. Må indrømme at det nok er noget af den dyreste morgenmad vi fik i de dage, supermarkedes priser er jo sindssyg høje! Så kan stærk anbefales at pakke en taske med diverse pålæg etc.

Ja, jeg ved ikke om vi tager til Lalandia igen.. For de penge vi har betalt for den ferie, der er jeg ret sikker på at vi kunne komme et sted hen der er langt bedre, billigere og mere rent.
23-03-2008 Møg beskidt Skrevet af hvemder
Vi er lige kommet fra Lanlandia. Sov der 2 nætter og 2 gang vi er der.
Vores datter på 6 elsker at være der og det gør vi voksne osse.
Bare IKKE i hytterne som er møgbeskidte.Skimmelsvamp i vinduerne,lange støv girlander og spinnelvæv i loftet og i hjørner.
Når man tænker på hvor dyrt det er at leje en hytte så burde der fa... være rent.
Men badeland og monkey tonkey land er godt,vil dog sige at skal man købe et eller andet (is,kaffe eller andet) tager det en evighed og man er heldig hvis der overhovedet står noget personale(monkey tonkey land) Vores datter har fuld knald på og elsker disse steder,så selvfølgelig tager vi dertil igen,men når jeg så bestiller næste gang vil jeg sige gerne en hytte som er UDEN skimmelsvamp.
Jeg spurgte da vi afleverede nøgler og penge for strøm om der overhovedet var nogen der læste seddelen som man udfylder om rengøringen..Ja sagde manden.Synes da det er lidt underligt da den hytte vi boede i første gang var lige så beskidt som denne her hytte og skrev nøjagtig det samme første gang og det er ikke blevet bedre.
Så vil snart håbe at de tager dette her til efterretning.
24-07-2007 Super sjov for børnene Skrevet af Jonna
Vi har nu været i Lalandia 3 gange og det har været en success. Vores børn - nu 5 og 7 år glæder sig hver gang til at komme afsted. Uanset om vejret er godt eller dårligt, så er der masser af aktiviteter, som børnen elsker.

Eneste kritik i vores øjne er hytterne, som måske godt kunne trænge til en kærlig hånd/opfriskning. Man kan godt se at de er godt brugt, men hvor vidt det er et problem, afhænger af øjnene der ser og hvilke krav man har. Personligt er det vigtigt for os, at der er mange aktiviteter for børn i alle aldre - og det er der. Der er rent og pænt over alt.

Jo, det er da ikke billigt at tage afsted...men udbud og efterspørgel.........

Jeg kan klart anbefale Lalandia !!
16-06-2007 Lidt skuffende.... Skrevet af rikkeida
Jeg vil sige at vores børn havde en okay tur til Lalandia, men de har ikke nævnt siden, at de godt kunne tænke sig at komme derned igen:)

Desværre, blev vi skuffede over Lalandia, og har derfor ikke tænkt os at tage derned igen. Vi oplevede bla. at personalet var lidt for uprofessionelle. Det virkede som om de havde ansat lidt for mange "unge ferieafløsere". Vores hytte var ikke gjort ordentligt rent, og græsplænen, hvor børn og voksne legede, var fyldt med kapsler, cigaretskod, søm osv. Derudover var vores hytte i så dårlig stand at der på terassen stak lange søm frem, som børn og voksne kunne rive sig rigtig grimt på. Jeg synes vi havde betalt rigeligt med penge for opholdet, så blev lidt skuffet over tilstanden på hytter osv.

Det er et okay sted for børn, men jeg synes det er for opreklameret og dyrt ift. kvaliteten, og har desværre hørt det samme fra andre i vores omgangskreds.


Skriv en anmeldelse af Lalandia i Rødby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Lalandia i Rødby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lalandia i Rødby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lalandia i Rødby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lalandia i Rødby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lalandia i Rødby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.