Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Kolding Byferie


Kolding Byferie er et 4 stjernet feriecenter, der ligger lige midt i Kolding. Kolding er kendt for shopping/kultur, og fra Kolding er der kort til mange aktiviteter såsom f.eks. Legoland og Givskud Zoo. Fyn er også kun en kort køretur væk. Koldinghus er feriecentrets nærmeste nabo, og flere af ferielejlighederne har skøn udsigt over Kolding Slotssø.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Legeplads, Upload dine billeder

   Anmeld Kolding Byferie   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75541800 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Kedelsmedgangen 2, 6000 Kolding


   Anmeld Kolding Byferie   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Kolding Byferie.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
14-09-2008 Skrevet af anonym
rigtig flotte lejligheder, med en skøn beliggenhed. slotsøbadet er en super svømmehal, hvor der nemt kan bruges mange timer.
lejlighederne ligger centralt iforhold til gågade, koldinghus (som ligger i baghaven) og badelandet.
der er meget rent og super service på stedet.
14-05-2008 Fedt sted Skrevet af Gitte Nielsen, Køge
Vi var afsted 2 voksne og 2 børn i tre overnatninger i Pinsen 2008, og jeg må sige, det var en god oplevelse.
Selve feriecentret er dejligt, et meget flot område med både Koldinghus Slot, Slotssøbadet, Kolding byferie og så er lejlighederne gode. Vi sov i en lejlighed, der havde form som en stjerne og det var da sjovt at prøve.
Man føler der er plads til børnene, der er grønne områder mellem husene og der er enormt gode parkeringsforhold.
Det er ikke sidste gang, vi var der :-) Kommer snart igen !


Skriv en anmeldelse af Kolding Byferie

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Kolding Byferie:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Kolding Byferie en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Kolding Byferie. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Kolding Byferie egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Kolding Byferie før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.