Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Gilleleje Feriecenter


Gilleleje Feriecenter ligger kun en times kørsel fra København, men du er midt ude i naturen. Området er livligt om sommeren, og stranden ligger kun 100 meter væk. Naturgården har et væld af aktiviteter: I det historiske værksted kan man fx lære at smede knive, binde originale vikingehalskæder og lave træskærerarbejde på huggeblokken. Eller bage brød og stege kød på ægte vikingefacon.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Legeplads, Frisør, Strand indenfor 500 meter, Tennis og dyrefold.Upload dine billeder

   Anmeld Gilleleje Feriecenter   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 48300311 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Tinkerup Strandvej 8A, 3250 Gilleleje


   Anmeld Gilleleje Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Gilleleje Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
01-04-2008 Fantastisk børne oplevelse Skrevet af Anastazia04
For børnene, var den største oplevelse i svømmeområdet, dyrefolden og aktiviteten, der var ikke det, ungerne ikke kunne fortage sig, Boe som er i aktiviteten, er helt fantastisk, uden ham, ville det ikke have været den skønneste ferie.

Omgivelserne er i top, super smukt beliggenhed, fantastisk personale, alt i alt en af de bedste ferier, vi nogensinde har været på, gør jer den tjeneste, besøg dette sted i Højsæsonerne og få en kæmpe oplevelse.


Skriv en anmeldelse af Gilleleje Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Gilleleje Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Gilleleje Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Gilleleje Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Gilleleje Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Gilleleje Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.