Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dayz Fanø Bad
DAYZ FANØ BAD ER DESVÆRRE LUKKET. LEJLIGHEDERNE UDLEJES FREMOVER PRIVAT OG GENNEM BUREAUER.Upload dine billeder

   Anmeld Dayz Fanø Bad   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75166000 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 52, 6720 Fanø


   Anmeld Dayz Fanø Bad   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dayz Fanø Bad.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
06-07-2008 Pragtfulde Fanø Skrevet af anonym
Dejligt feriecenter - har været der 2 gange. Sød betjening og god service. Rent og pænt. Pragtfuld Strand og fantastiske solnedgange. Et dejligt sted med små børn. Eneste minus var den manglende opvaskemaskine i lejligheden.
07-08-2006 Dejlig natur og badeland Skrevet af Mortil3
Det er ved at være nogle år siden vi har på Fanø Badeland med vores ældste, der dengang var knap ½ år. Vi nød badelandet, og i restauranten var der stor tålmodighed med vores yngste, der mildest talt ikke opholdt sig helt i ro.

Ferielejligheden var hyggelig, og Fanø er et skønt sted.


Skriv en anmeldelse af Dayz Fanø Bad

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dayz Fanø Bad:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dayz Fanø Bad en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dayz Fanø Bad. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dayz Fanø Bad egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dayz Fanø Bad før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.