Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Blokhus


Nyd sommeren på hotel Danland i Vestkystens kendteste ferieby Blokhus. Gå på strøgtur med fortovscafeer og sommerbutikker og oplev byens herlige restauranter. Blokhus er mindst lige så attraktiv uden for sommerperioden, når bladene falder, og byen gearer ned til et roligere tempo, hvor der bliver bedre plads i butikkerne og i de hyggelige restauranter og cafeer.

Lige uden for hotellet strækker Nordeuropas bedste badestrand sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra hotellet kan I nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav. Bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Feriens højdepunkt er det subtropiske badeland. Her kan I boltre jer i bølgerne, uanset hvad vejrguderne byder på. Mærk suset på den store vandrutschebane, svøm nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, samtidig med at en stor del af de 2-værelses lejligheder har naturudsigt.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Bowling, Fittness, Wellness, Massage, Restaurant,
Strand indenfor 500 meter, bordtennis, klatrevæg, billard og pool-billard, dart, morskabsautomater, croket, minigolf, boccia og trampolin ude.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Blokhus   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98249333 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Høkervej 5, 9492 Blokhus


   Anmeld Danland Blokhus   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Blokhus.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
02-08-2009 Skrevet af Holst
Vores familie på fem (to voksne og tre børn, 9 mdr, 3½ og 6 år )har lige tilbragt uge 29 på Danland i Blokhus.

Overordnet var vi tilfredse med vore ophold.

Allerede da vi bookede bad vi specifikt om en lejlighed i stueplan, med tanke på at vi skulle have barnevogn med og at det ville være rart at kunne have den stående udenfor.

Da vi ankom tidligt om formidagen fik til vi til stor glæde lov til at tjekke ind, selvom normal tjek ind er kl. 15. Vi havde ikke sat vores forventninger til lejligheden højt havde set på billederne at det ikke ville være super luksus) Alt var som forventet, lidt slidt men i det hele ok.

Ved nærmere eftersyn viste det sig at lejligheden ikke var blevet gjort ren, hvilket de lige havde glemt at fortælle os i receptionen, at når man tjkkede ind så tidligt, var der ikke gjort rent!!! Der blev dog hurtigt sendt nogle ned, der på blot ti minutter fik sat skik på lejligheden eller.... hm... godt nok er den ikke stor, men hvor rent kan der lige blive på ti minutter.

Efter rengøringen var der stadigvæk klistrede pletter på stole og i køleskabet og på indersiden af bruseforhænget var der gule/orange klatter der lignede opkast (de kunne skylles af) og afløbet i badekaret var fyldt med hår.

Vores lejlighed lå fint i stueplan med terrasse ud til en legeplads, hvilket var perfekt for os. Bemærk dog at der ikke er elevatorer og bor man på 1. el. 2. sal bliver det til mange trapper for små ben.

Badelandet/poolen er lillle men rigtig godt. Det er let at overksue og let at holde øje med børnene.
En enkel, men fin rutchebane, fin lille baby pool. Super omklædningsrum hvis man har baby med. Puslehynde, kravlegård og badekar.

Legelandet/rummet var ikke noget særligt (syntes vi forældre) men ungerne hyggede sig alligvel, der skal ofte ikke meget til for at ungerne har det sjovt.

Når alt dette er sagt, så er Danland fint belligende midt i Blokhus og meget tæt på stranden og med en masse forskellige restauranter meget tæt på og vi kan varmt anbefale stedet.

Hvem ved om ikke vi kunne finde på at vende tilbage:-)
16-04-2009 Danland Skrevet af Henriette Gjern Sørensen
Vi er en familie på 5 vi har været i Danland i Blokhus. Det har været en meget god tur. Der er ikke langt til stranden, rigtig god service, meget fine forhold i badeland, wellnes. Meget fin resturant tæt på Danland, super lækkert mad til en billig pris, gode portioner også til børn.
Det er et rigtigt godt sted at tage hen med sine børn. Det er ikke sidste gang vi er der.


Skriv en anmeldelse af Danland Blokhus

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Blokhus:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Blokhus en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Blokhus. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Blokhus egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Blokhus før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.