Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Bulgarien populær hos børnefamilier - Sjov for børn på ferie

Bulgarien populær hos børnefamilier


Det er hovedsageligt børnefamilierne, der vælger Bulgarien i år. Det viser en ny undersøgelse, Apollo netop har foretaget. Apollo vil sende mindst 11.000 danskere til Bulgarien over sommeren.

”I lighed med sidste år sælger Bulgarien rigtigt godt. Der var allerede sidste år stor efterspørgsel blandt børnefamilier og par, og dette års aktuelle tal viser således en endnu mere markant interesse.

Over halvdelen af de, der på nuværende tidspunkt har booket en Bulgariens-rejse, er børnefamilier, og de vælger typisk et all-inclusive hotel eller et Apollo Club hotel.

I de tilbagemeldinger vi fik fra vores gæster sidste år, lød skudsmålene blandt andet ’Bulgarien har nogle af Europas flotteste og mest børnevenlige strande’, ’lavt prisniveau, så lommepengene rækker langt’ og ’mange store og flotte hoteller med gode faciliteter’*. Det er med sikkerhed de kvaliteter, som danskerne igen i år går efter”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Det er i særdeleshed de små hyggelige bulgarske perler som Nessebar, Obzor, Sozopol, Primorsko og Pomorie, som de danske børnefamilier efterspørger. Roen hersker i fredelige Nessebar. Om dagen fyldes de gamle, charmerende gader med liv; folkemusikanter, karikaturtegnere og souvenirsælgere.

Pomorie er en hyggelig by, som ligger ved et af de mest kendte vindistrikter i Bulgarien. Sozopol er en charmerende lille by med en hyggelig gammel bykerne og en interessant historie. Om sommeren tager mange kunstnere dertil for at blive inspireret. Nær den lille by Obzor ligger Apollos nybyggede Club-hotel Obzor Beach Resort, en oase for børnefamilier.

”Det er i særdeleshed vores perle af et firestjernet hotelresort, Obzor Beach Resort, der efterspørges. Det er et dejligt lejlighedshotel for børnefamilien med perfekt beliggenhed til en skøn og meget ren strand. Hotellet nyder ligeledes godt af et fantastisk poolområde med børnesektion og separat børnepool.

De voksne kan tage sig en afslappende stund i hotellets spa-afdeling, som byder på faciliteter som sauna, dampbad og massage. Hotellet har også fitness-faciliteter, billard og bordtennis, minigolf og cykler. Og så er hotelejerne danske, hvilket mange af vores gæster synes er hyggeligt”, slutter Jan Lockhart.

De seneste fem år er Bulgarien eksploderet som et af de mest populære rejsemål og røget op på en top-fem over favorit-rejsemål. Apollo sender mindst 11.000 danskere til Bulgarien denne sommer..

 

Informationer

17. marts 2008

Nyhedsarkiv