Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Slikflyveren


Godisflyget er en ægte flyvemaskine, som i virkeligheden er en slikbutik. Her kan man "tanke" til turen til Astrid Lindgrens Verden for ingen penge. Flyet finder du på landevejen E4 på vej til Astrid Lindgrens Verden i Småland.

Godisflyget ligger i nærheden af Skånes Fagerhult, ved motorvejsbroen ved afkørsel 73.

Slikflyveren tager kun kontanter, men der findes en hæveautomat lige nedenfor bakken, ved siden af tankstationen.Upload dine billeder

   Anmeld Slikflyveren   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Godisflyget)

Prisklasse: Gratis
Yderligere info:
Tlf: (+46) (0)70 315 17 43

Adresse og kort:
E4 afkørsel 73,  


   Anmeld Slikflyveren   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Slikflyveren. 3 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Slikflyveren. 3 brugere har stemt.

Anmeldelser:
22-07-2010 Skrevet af anonym
Hej med jer!!

Er der nogen af jer der ved hvilke åbningstider de har???
11-12-2009 Skrevet af anonym
God oplevelse - kæmpe udvalg - børnene helt vilde. Vi skal forbi igen. For alle slikmunde.
01-12-2008 Skrevet af anonym
Er der nogen som ved hvad tid på den åbner?
03-11-2008 Et godt billigt sted Skrevet af susanne (DK)
billig slik, indholder meget og ligger et godt sted hvor man ikke kan undgå at se det. en god drund til at tage dertil og handle slik til evt julen og nytåret, eller fødselsdage.
14-07-2008 Sjovt ferieindslag Skrevet af Jensen
Det er rigtigt, at det aldrig har været et rigtigt fly... Men det ligner - på afstand!
Det er et rigtig godt afbræk på køreturen ca. 1/2 times kørsel ad E4 fra Helsingborg.
Kg-prisen er den laveste i forhold til de andre sliksteder på turen (der er efterhånden nogle steder) og udbuddet er også større. De plejer også at have billige dåsesodavand.
Historien bag Godisflyget er, at inden motorvejen blev bygget, lå Godisbussen på landevejen ved Skånes Fagerhult. Da motorvejen så kom, og trafikken nu blev ledt udenom, byggede de det meget iøjnefaldende fly nærmest lige over motorvejen (det er temmelig svært at overse). Det er et årligt tilbagevendende udflugtspunkt for os, hvis vi ikke lige kommer forbi alligevel.
30-06-2008 Prisen for slikket Skrevet af Morten
Prisen for slik (uanset mængde) er SEK 4,90/100 gram. Det svarer til DKK 40/kg.
22-06-2008 SLiksliksklik Skrevet af anonym
Rigtig god slikbutik, men det har altså aldrig været en RIGTIG flyver.....


Skriv en anmeldelse af Slikflyveren

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Slikflyveren:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Slikflyveren en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Slikflyveren. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Slikflyveren egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Slikflyveren før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.