Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle artikler

Rømø Feriecenter - Et luksusparadis for børnefamilier

Nu ligger Rømø jo lidt langt væk for de fleste, men Rømø Feriecenter er hele køreturen værd. Selvom resortet var tiltænkt en helt anden målgruppe, så har tidligere ejere formået at gøre stedet super indbydende for os krævende børnefamilier.  De får topkarakter for kvaliteten.

I 2006  blev feriecentret og de 200 ferieboliger opført sammen med en 18 hullers golfbane for at tiltrække golfspillere og livsnydere, og der blev kræset om ferieboligerne og wellness-afdelingen. Men allerede i 2008 var det slut. Centret gik konkurs pga. manglende besøgstal. Måske fordi man havde satset for ensidigt.

I 2011 blev centret overtaget af Dayz – tidligere Strandhotellerne, som også bl.a. også har feriecentrene Seawest og Rønbjerg Feriecenter. Dayz har fornuftigt nok valgt at satse noget bredere end de tidligere ejere, så det nu er et feriecenter, der byder velkommen til både golfspillere, livsnydere, voksne par, pensionister og børnefamilier.

I 2013 blev centret så overtaget af Enjoy Resorts.

Aktiviteter af god kvalitet
Nu spiller vi ikke golf i min familie, men det er der jo mange familier der gør, og har man også involveret børnene i sporten, ja så er feriecentrets golfbane super. Den ligger lige op af centret, så det kan næsten ikke være nemmere. Kvaliteten af banen tør jeg ikke udtale mig om, men hyggeligt ser det ud.Feriecentrets pool-afdeling

Feriecentret byder også på en stor wellness afdeling, hvor forældrene kan trække sig tilbage og nyde stilheden og de dejlige faciliteter. Og fra kl. 10-12 hver dag er børnene også velkomne. Vores børn var vilde med stedet. Her er varme bassiner, saunaer, dampbade, koldtvandsbassin, boblebade og en udendørs afdeling. Og alle bassiner er indrammet af smukke omgivelser.

Ved siden af wellness afdelingen er der også en swimmingpool med børnebassin og boblebad. Der er direkte adgang mellem afdelingerne, hvilket er super praktisk. Selve området med poolen er fin og lys og fyldt med sjovt vandlegetøj. Her er der fri adgang til hele dagen for både børn og voksne.

Omklædningsfaciliteterne var for en gangs skyld helt i top !! Stor ros herfra.

I kælderen under badeland og wellness finder man en bowlinghal med individuelle børnebander, poolborde, spillemaskiner, computere, fjernsynslounge og et mindre legeland, der dog sagtens kunne underholde mine børn på 6-10 år.

Udendørs er der vist skruet op for legeaktiviteterne siden 2008. Her er en rigtig god multibane, hvor der kan spilles alt slags boldspil, et stort klatrenet, en fodboldbane og yderligere en legeplads. Rigtig godt !

Feriehusene
På Rømø Feriecenter kan man vælge mellem 2 hustyper, der dog ligner hinanden rigtig meget. Der er 15 m2 i forskel, men om du vælger det ene eller det andet, gør vist ikke megen forskel. Der er i begge typer 2 soveværelser og derudover plads til opredninger i stuen. Var centret nu oprindeligt bygget til børnefamilier, havde der nok været en hustype med 3 soveværelser, og det er lidt en skam at man ikke kan vælge det, men jeg hørte lidt om at der vist var nogle af husene der var ved at blive bygget om, så det kan være at fremtiden bringer det.

Husene er i 2 plan og i stueplan indrettet med to soveværelser og et stort lyst køkken/alrum. Ovenpå er der så en stue med to siddegrupper. Og så er der noget skægt i tilknytning til stuen, nemlig det der nok skulle være et pulterrum, men i vores tilfælde blev benyttet til et sjovt legerum.

Interiør er i høj kvalitet og der er nogle fantastiske terrasser til, som på en sommerdag må være en ren fornøjelse at benytte.

Alle husene ligger i nem gåafstand fra centret, og fra centret kan man også nemt gå ind til Havneby eller ned til Sønderstranden, selvom den ligger nogle kilometer vVi bygger drager på Naturcenter Tønnisgårdæk.

Rømø
Der er masser af ting at opleve på Rømø. Men kort kan vi nævne Rømø lege- og labyrintpark, Naturcenter Tønnisgård, Strandsejllads, masser af gåture i plantagerne, ridning, kite-surfing og meget mere.

Vi giver Rømø Feriecenter topkarakter for en super god kvalitet !! De har virkelig formået at indrette stedet, så både børn og voksne kan nyde ferien.

Læs mere om Rømø Feriecenter her.

Og læs også Nønnes skønne artikel om Rømø her

Rigtig god fornøjelse

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
Oktober 2011 (opdateret 2013)Jeres kommentarer

I dette forum er I velkomne til at skrive kommentarer til artiklen.20. februar 2017 kl. 19:14
Rømø Feriecenter - Et luksusparadis for børnefamilier
1

Svar - citer og svarInformationer

Rømø Feriecenter
www.enjoyresorts.dk
Vestergade 31, Havneby
6792 Rømø


Læs også mere her:

Rømø Lege og Labyrintpark
Hjemsted Oldtidspark
Ribe VikingeCenter
Jylland
Danmark
Enjoy Resort Rømø