Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle artikler

Duinrell i Holland - Camping i forlystelsespark

Duinrell, Hollands kæmpestore forlystelsespark, er bestemt turen værd. Trods drillende vejrguder var der ikke et øjebliks kedsomhed i de fem dage, vi boede i parken. Til gengæld kan den syv timer lange tur være lidt lang for tre- til seksårige passagerer med lyst til lege- og badeland. 

3 ting på een gang
Duinrell er inddelt i tre områder, forlystelsesparken, ferieparken og det tropiske vandland Tiki Pool og derudover kan man vælte sig i diverse restauranter, sportsaktiviteter eller blot vælge ren og skær afslapning. Parken ligger seks timers kørsel fra den danske grænse, så vi besluttede os for at sætte vækkeuret tidligt, så vi var dernede midt på eftermiddagen og i god tid til at blive indlogeret i de hvide bungalows og en opdagelsestur rundt i parken og vandrutsjebanerne. Parken ligger tæt på motorvejen og er nem at finde.

Eurocamp
Guiderne fra Eurocamp, placeret først på højre hånd i camp’en, var hurtige til at udlevere nøgler og fortælle hvor vi skulle hen. De er i øvrigt på vagt hele dagen på Eurocamp’s kontor, og hurtige til at svare på spørgsmål og hjælpe med evt. småting i i din hytte.

Mobilhomes - Duingalows
Duingalows, som bungalowerne opfindsomt nok bliver kaldt, har fint plads til en familie på seks personer. Husene er indrettet med tre adskilte soverum, køkken-alrum, bad, toilet og en dejlig stor terrasse.

De er alle placeret i tæt gåafstand fra forlystelsesparken, restauranterne og indkøbsmuligheder. Bungalowerne er indrettet, så ungerne kan lege ugeneret på græs arealerne og alligevel under opsyn, og når poderne først er lagt til ro, er der rig mulighed for at voksenhygge på terrassen eller i stuen. Alt er rent og pænt overalt i parken.

Tiki Badelandet
Badelandet var overvældende, og især antallet og forskelligheden i pools og rutsjebanerne var imponerende og til stor glæde for vandhundene. (Dog er der begræsninger for dem under 120cm i banerne). Der er ni rutsjebaner i det hele og de rummer alle underholdningsværdi, fra tunnel og frit fald og discotur til at flyde på den dovne flod. Der er samtidigt i hverdagene god plads og kort ventetid.

Mange muligheder i forlystelsesparken
Når det bliver tid til at give badedragten en pause, er der dømt fri leg i forlystelsesparken. Her er der mulighed for at boltre sig i både, lokomotiver, slotte, rutchebaner og andre "tivoli"-forlystelser, der får maven til fnise.Udover dette finder I dukketeatre, robåde, klatrebaner, naturstier etc.

Der er også det tredje alternativ, legepladsen, og der er rigelig stor og fyldt med nye og gamle legetøj’er til timers god og aktiv leg. Samtidigt er der plads til at voksne kan sidde omkring legepladsen med en kold sodavand og holde øje med ungerne, når lysten til en pause for de voksne melder sig. Priser på mad og drikke er absolut rimelige.

Kan anbefales
Alt i alt kan Duinrell virkelig anbefales og er et super alternativ til diverse campingpladser rundt om i Nordeuropa, for også her kan campingvognen parkeres eller teltpløkkerne hamres i jorden. Når legen bliver for intens, er der hjælp at hente på den nærliggende strand, på et smut i den nærliggende hyggelige havneby Wassenaar, eller i Amsterdam 45 minutter væk.

Søren Steen Ellegaard
Testfamilie for Sjovforbørn.dk
14. juni 2009

 


Jeres kommentarer

I dette forum er I velkomne til at skrive kommentarer til artiklen.Sjovforbørn.dk 18. juni 2009 kl. 11:58
Camping Duinrell anmeldelse
Vi var på Camping Duinrell med Eurocamp sidste forår, og kan kun sige, at vi er helt enige. Det er en campingplads bygget til børnefamilier, og den ligger tæt på mange af Hollands spændende udflugtsmål.

Svar - citer og svar

fam.rathsach 21. juni 2009 kl. 07:28
Sv: Camping Duinrell anmeldelse
Vi skal derned d. 4.7 og har 3 store børn med mellem 10 og 13 år. Forventning til vores tur er ret stor og vi ser virkelig frem til vores besøg. Vi glæder os rigtigt meget. Så jeg glæder mig til at skrive om vores indtryk af pladsen.

Med Venlig Hilsen

Fam. Rathsach

Svar - citer og svar

Fam. Hansen 25. juni 2009 kl. 23:19
Sv: Camping Duinrell anmeldelse
Vi tager selv afsted og forventer at ankomme den 12.
Så børnene på 2,8,9 år glæder sig.

Svar - citer og svar

Nyborg 28. juni 2009 kl. 21:36
Sv: Camping Duinrell anmeldelse
Vi var i Duinrell i 2008, det overgik alle forventninger. Dejligt at alle aktiviteter var inkluderet i prisen (vandland begrænset til 2 timer hver formiddag, men det matchede fint vores behov).

Vi havde et "mobilhome" gennem SelectCamp, og det VAR altså temmeligt nedslidt. Vi vil nok vælge et andet udlejningsbureau næste gang - for vi skal sikkert afsted igen engang.

Svar - citer og svarInformationer


Søren og familien har været testfamilie for Sjovforbørn.dk og Eurocamp, som har stået for turen.

Læs mere om Duinrell og Eurocamp her


Læs også mere her:

Amsterdam og omegn
Holland
Duinrell Forlystelsespark