Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre

Tema: Camping

Camping er bare børnenes favorit. Hvad enten du er til en køretur sydpå til en af sydeuropas skønne campingpladser, eller til Danmarks fantastiske og børnevenlige pladser, så er I næsten garanteret en sjov ferie


Absalon Copenhagen Camp
Vi har til stor begejstring tilbragt påsken på Absalon Copenhagen Camp ved Rødovre, som er en DCU campingplads. At det er en DCU campingplads betyder blandt andet, at man som DCU medlem ikke betaler for børn under 12 år. Derudover er der andre fordele som gratis hund og gratis bad, som kombineret med den perfekte beliggenhed, gør Absalon Copenhagen Camp til en meget attraktiv campingplads for børnefamilier, som gerne vil besøge hovedstaden.


 Læs mere her
Jambo Feriepark - Et børnevenligt valg
Jambo Feriepark er en god campingplads med udgangspunkt i børnenes behov. Dog trækker det ned, at standpladserne er meget små, og man ligger utrolig tæt.

 Læs mere her
Masser af aktivitet for både børn og voksne på Topcamp Terrassen
Med en fantastisk udsigt over Silkeborg Søerne, og solen skinnende fra en skyfri himmel, var der i kr. himmelfartsferien i starten af juni lagt op til en helt perfekt campingtur til Topcamp Terrassen med sommer, pool og masser af børnevenlige aktiviteter.


 Læs mere her
Südsee Camp - Tysk for begyndere
Südsee Camp i Nordtyskland er flere gange blevet kåret som en af Europas bedste campingpladser. Læs med her når Cecilie tester en forårsferie på pladsen.

 Læs mere her
Henne Strand Camping 6 stjerner !!
Henne Strand Camping er en super lækker campingplads med masser af aktiviteter for børn uanset vejret. Skøn beliggenhed med gåafstand til både strand, by og natur.

 Læs mere her
Hasmark Strand Camping
Hasmark Strand Camping frister på hjemmesiden med vikingetema og en lidt anderledes plads med fokus på børn.

 Læs mere her
Skøn campingdebut i det franske
Læs med her, når Thomas og hans familie fortæller om deres campingdebut på en skøn plads i Frankrig.

 Læs mere her
Tag dine børn med på camping
Camping er perfekt til børn. Der er alt hvad hjertet begærer af aktiviteter, og man kan jo vælge at bo i nærheden af strand, skov, by ligesom man lyster. Uanset hvad man er til, vil der findes en campingplads som kan tilbyde netop det, og der er altid legekammerater indenfor rækkevidde.


 Læs mere her
Sådan overlever I bilturen sydpå
Mange timer i en varm bil med børn under 10 år på bagsædet kan være en prøvelse for selv de mest tålmodige forældre. Men hvis I forbereder jer lidt hjemmefra og følger nogle enkle råd, kan I sikre at alle - både voksne og børn - overlever turen med feriehumøret i behold.


 Læs mere her
Luksuscamping i Blåvand
I vores familie har vi i flere år dyrket luksuscamping sydpå på skønne campingpladser i Italien og Frankrig. Nu skulle det afprøves, om det ville blive samme success på en af Danmarks bedste campingpladser; Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand.

 Læs mere her

Camping Blommehaven - Perfekt bycamping
Både Kr. Himmelfartsferien og pinsen blev i år tilbragt på Camping Blommehaven ved Århus. Et fantastisk udgangspunkt, hvad enten man er til natur, strand eller byliv.


 Læs mere her
Bøsøre Strand Feriepark - Her starter eventyret
Bøsøre Strand Feriepark er en del af Elite Camp Danmark og kåret af en Norsk Avis som Scandinaviens bedste campingplads, så dette måtte da undersøges, og så var jeg helt klart også lidt nysgerrig på, hvad det eventyrlige bestod i. Nu er det jo oplagt så tæt på HC Andersens hjemsted at lade eventyr temaet tage over, og det må man også sige, at værtsparret på denne 5 – stjernede campingplads har gjort.


 Læs mere her
Topcamp Frederikshavn Nordstrand Camping
Det danske sommervejr er ikke altid til at stole på, og når man vælger at holde campingferie i Danmark er det derfor også rart med campingpladser, der byder på lidt for enhver vejrtype. Det er præcis, hvad Topcamp Frederikshavn Nordstrand Camping gør – her finder man både udendørs og indendørs aktiviteter, så man bestemt ikke behøver at kede sig.


 Læs mere her
Elite Camp Vestbirk - Mest for børn...
Elite Camp Vestbirk har et slogan, som hedder ”mest for børn”, og det er der en grund til. Campingpladsen byder nemlig på rigtig mange aktiviteter for børn, så selvom pladsen ligger lidt afsides, har man ikke problemer med at fylde børnenes dag ud.

 Læs mere her
TopCamp Jesperhus Resort - En perle på Mors
I år gik campingturen i Kr.Himmelfartsferien samt pinsen til TopCamp Jesperhus på Mors. Vi ankom til pladsen i regnvejr men det holdt ikke campisterne tilbage fra at holde ferie for der var mange, som havde valgt at lade turen gå til Mors.

 Læs mere her
Camping Aloha Village
Læs med her når Thomas og familien kører en tur til Camping Aloha Village.

 Læs mere her
Hagen Strand Camping
Vi besøgte Hagen Strand Camping en uge i starten af juni - begyndende med pinsen. Hagen Strand Camping ligger i Børkop mellem Vejle og Fredericia.

 Læs mere her
Sandager Næs Camping
Da vi kørte hjem fra en uges camping på Sydfyn sidste sommer, besluttede vi os for at tage et par ekstra dage på vestsiden af Fyn, da vejret var skønt og absolut indbød til mere. Vi studerede flere campingpladser, men valgte til sidst Sandager Næs camping, som ligger ved Assens. Det er en tre stjernet campingplads med mange lækre faciliteter for børn, og da vi havde børn med på 1½ og 4½ år var netop dette vigtigt for os.

 Læs mere her
Ferie i toppen af træerne
Har du lyst til at prøve en lidt anderledes ferie, så er Keycamps nye tiltag Tree Houses lige noget for dig.

Som noget helt nyt kan de nu tilbyde dig at bo i huse bygget ind i træer i 4-5 meters højde.

 Læs mere her
Luksuscamping i mobilehome
Camping er en af de foretrukne ferieformer for børnefamilier, ganske simpelt fordi børnene elsker livet på pladsen. Her møder de andre børn og får nye kammerater - i udlandet både danske og udenlandske børn.

 Læs mere her

Topcamp Feddet - En plads i udvikling
Vi havde i år en uges sommerferie på Topcamp Feddet, som ligger ved Faxe på Sjælland – cirka en halv times kørsel fra Næstved.


 Læs mere her
Campingferie i en teltvogn
Ferie i en teltvogn er ren campinghygge. Lidt en mellemting mellem campingvogn og et rigtigt telt.

 Læs mere her
Familien C@mping på fransk visit
Der er ikke noget bedre end den umiskendelige fornemmelse af forventningens glæde, der indfinder sig, når den tætpakkede stationcar ruller ud af indkørslen og årets sommerferie sydpå skydes i gang for alvor. I år gik turen til campingpladsen La Pergola i Østfrankrig som testfamilie for sjovforbørn.dk og EuroCamp.

 Læs mere her
Camping Duinrell i Holland
Duinrell, Hollands kæmpestore forlystelsespark, er bestemt turen værd. Trods drillende vejrguder var der ikke et øjebliks kedsomhed i de fem dage, vi boede i parken.

 Læs mere her
Klim Strand Camping
En miniferie på Klim Strand Camping er som et maritimt cruise, hvor alt er indenfor rækkevidde, servicen er høj, og havet er altid lige uden for koøjet. For alle, der holder af natur, en bred palet af oplevelser og gode rammer for samvær, er Klim Strand Camping helt ideelt.

 Læs mere her
Ferie midt i en forlystelsespark
Duinrell er som en kinderoverraskelse - hele 3 ting !! En campingplads, en forlystelsespark og et stort badeland. Når man booker sig ind på campingpladsen, får man samtidig gratis adgang til forlystelsesparken og badelandet.

 Læs mere her
Camping på Sydfyn
Med 3 børn bag i bilen kørte jeg i slutningen af maj afsted mod Sydfyn. Vi skulle 3 dage på hyttecamping i det Sydfynske - nærmere bestemt Bøjden Strand Feriepark, som ligger knap 10 km fra Fåborg, en af Sydfyns allerskønneste byer.

 Læs mere her
Find danske campingpladser her
Her på Sjovforbørnpåferie.dk har vi samlet alle Danmarks campingpladser, så du kan finde netop den plads, der passer til din familie. Du kan også læse andre familiers anmeldelser af pladserne.

 Læs mere her